Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий от утре! Как въздейства на всяка една зодия?

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение - Как влияе ретроградния Меркурий на всяка една зодия?
Прочетете още
Ах, този Меркурий! На 9 септември пъргавия Меркурий навлиза в своята трета назадничавост във Везни и ще се движи обратно в Дева до 2 октомври 2022 година Това „ завъртане “ ще ни даде опцията да се научим по какъв начин да се отнасяме към другите с ясна и къса връзка, което в действителност ще бъде резултата от ретроградността.

 Четвъртото и последно завъртане на Меркурий ще се случи от 29 декември до 18 януари 2023 година в Козирог. Ще се усещаме по този начин, като че ли нямаме задоволително време да се погрижим за всичко, което би трябвало да реализираме, което значи, че би трябвало да реорганизираме времето си. Това ще го оставя за последваща обява.

 Когато Меркурий е назадничав, пробвайте се да останете гъвкави, търпеливи и разбиращи, отделете в допълнение време за пътешестване и избягвайте подписването на нови контракти, за които не сте сигурни.

Прегледайте плановете и проектите през този интервал, само че изчакайте, до момента в който Меркурий още веднъж стане пряк, с цел да вземете дефинитивни решения. Не можете да спрете живота си, само че планирайте задачите си авансово, изгответе си аварийни проекти и бъдете готови за по-късни проблеми от вероятно неправилното другарство с близки, другари и сътрудници, въобще към себеподобните.

Някои хора упрекват ретроградния Меркурий за целия безпорядък, който се случва в живота им. Това обаче е добър интервал да се отпуснете и да прегледате какво влагате с силата си. Например, в случай че нещата в фамилията са значими за вас, замислете се, дали влагате ли задоволително сила или сте пренатоварени в други области като кариера или заниманието си.

Загубата на салдото сред разнообразни елементи от живота ви може да накара всички да страдат, тъй че осъзнаването на връзките сред тях - изключително по време на назадничав Меркурий - може да ви помогне да поддържате или най-малко да разберете по-добре по какъв начин работи този баланс.

Отделете малко време за размисъл! Ретроградният Меркурий може да бъде чудесно време да извършите крачка обратно и да анализирате още веднъж кои сте и какво вършиме, но се въздържайте от фрапантни промени, до момента в който ретроградността не завърши.

Как влияе ретроградния Меркурий на всяка една зодия? Когато Меркурий влезе в ретроградно придвижване в диапазона от датите за даден астрологичен знак, внимавайте за изброените резултати.

Овен : Очаквайте да бъдете разочаровани и изтощени. Напористото придвижване да се върви напред обръща цялата сила и всичко стартира да се връща обратно. Внимавайте какво казвате и по какъв начин го казвате. Обърнете внимание на това, което хората ви споделят, може да останете прелестно сюрпризирани и назад.

Телец : Отделете време, с цел да формулирате мислите си. Бъдете съсредоточени, тъй като вашият знак не е динамичен и ретроградният Меркурий ще забави умствените процеси. Той също по този начин ръководи банковото дело, тъй че отлагайте световните неща свързани с паричните въпроси. Прегледайте финансовите цели и планове и ги позиционирайте вярно.

Близнаци : Тъй като Близнаци ръководят връзките, бъдете подготвени за недоумение, разминаване сред договореностите, когато Меркурий е назадничав. Очаквайте доста телефонни позвънявания или никакви, както и изгубена планове, записи, контракти или изгубена информация.

Рак : Очаквайте кахъри вкъщи, проблеми с домакинските уреди и фрапантен спад в домашен отговорности. Завършете плановете за ремонт, които не са приключени или са изпълнени вярно.

Лъв : Избягвайте спекулативните вложения. Не е уместно време за покупки и продажби или за търговия. Вместо това анализирайте капиталовия си портфейл. Използвайте вашето ноу-хау и настойнически умения, с цел да помогнете на другари и сътрудници.

Дева : Ще пораждат сложни обстановки, изключително на работното място. Очаквайте закъснение на артикули и щета на оборудването, както и известна колебливост от страна на вашите сътрудници. Проверете още веднъж работните си планове и документи преди да преминете към реализация.

Везни : Приемете физическите си качества и не се преобразявайте. Ще царува колебливост и икономическа съсипия, тъй че ограничете покупките и най-много вложенията.

Скорпион : Емоциите ще ръководят, а не здравият разсъдък, тъй че внимавайте! Избягвайте бракосъчетанията, предложенията за годеж или вричането в обич. Освен това вашите секрети може да излязат нескрито.

Стрелец : Не е време за пътешестване, тъй че разсрочете възможните си проекти за пътешествия, тъй като вероятността от провали и разочарования ще бъдат на разположение или очаквайте закъснения, опашки и изгубени упътвания. Вместо това се грижете за домашните си задължения. Необходими са самообладание и възприятие за комизъм.

Козирог : Избягвайте да купувате, продавате или наемате недвижими парцели, вашият знак ръководи имотните въпроси. Очаквайте проблеми с документите.

Водолей : Приятелствата ще бъдат изложени на риск. Ще изобилстват дребни кавги, недоразумения и разногласия. Тъй като вашият знак ръководи взаимоотношенията.

Риби : Мъгливото мислене, мечтанията и бягството от действителността ще бъдат чести ваши посетители. Водният ви знак ръководи илюзиите, а Меркурий е планетата, която ръководи логиката, тъй че слезте на земята и не витайте в облаците през този назадничав интервал.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР